Gastenboek

Laat een leuk berichtje voor de buurmannen achter!

Julia

Het is alweer 2 maanden geleden dat mijn zoontje Wolf (3,5) en ik (met baby op schoot) naar de voorstelling zijn geweest in De Meervaart. De musical heeft op Wolf zo'n verpletterende indruk gemaakt, dat hij het er nu nog over heeft. De machine wordt nog nagebouwd met allerhande spullen (stoelen, talontafel, pannen, etc.) en hij heeft steeds naverteld hoe grappig het wel niet was dat de ene buurman de machine inging en er als zijn buurman uit kwam. Het was jammer dat we daarna niet, op een andere locatie, nog een keer konden gaan, maar gelukkig heb ik onlangs de DVD alsnog kunnen bestellen. Deze heeft hij vervolgens ook een hele periode meermaal-daags bekeken. Ik hoop dat jullie, de acteurs en makers van deze fantastische show, dit nog lezen. Jullie hebben iets gemaakt wat wonderlijk goed aansluit bij het bizarre peuterbrein, met zijn fascinatie voor machines, absurditeit & dingen maken. Niet alleen mijn zoon, maar de hele zaal lag dubbel. Wij hopen op een nieuwe voorstelling van jullie!

jolanda

Hallo buurman en buurman,

Zo leuk om te zien dat onze heren ( van 3 en 4) de hele tuin ombouwen om een appelmoes machine te maken. Natuurlijk hoort daar een appelmoes liedje bij.

Bedankt! A je to

Inge

Wat een leuke show! Onze mannen hebben enorm genoten! Bedankt voor de dvd die onze kids gekregen hebben jullie hebben in Breda foto's gemaakt omdat iedereen ze zo leuk verkleed vond nogmaals dank daarvoir!

mart

Hoe lang duurt de show?

Wil Raessen

De show buurman & Buurman is zeer polulair binnen onze organisatie, mede daarom zouden we ze graag laten optreden tijdens onze Sinterklaas viering in November, is dit mogelijk?

TrendMaid

Voor iedereen die de kaartjes duur vind, via de Hema zijn ze een 10,- per stuk: https://tickets.hema.nl/tickets/9/21/voordeel/voordeel/171/buurman-buurman

Vind buurman en buurman geweldig haha.

Günter

Ich verstehe zwar kein Word niederländisch aber trotzdem A JE TO

De Berenboot

Hallo buurman en buurman,

Bij ons kinderdagverblijf hangt een hele mooie poster over jullie voorstelling. We kunnen alleen nergens vinden wanneer we naar de voorstelling kunnen komen... Help!?

familie Ezendam

Hallo, vanmiddag getrakteerd door oma op de voorstelling in Enschede, maar wij waren echt teleurgesteld. Wij vonden het echt niet leuk en vielen met ons vijven zowat in slaap. Echt zonde van teveel geld voor een kindervoorstelling. Dit kan toch niet de bedoeling zijn.

Koen e Julia

Hoi Buurman en Buurman. Wij vonden jullie vanmiddag in Enschede heel leuk. Hebben jullie onze tekeningen nog gekregen? Die hebben we aan de meneer van het kraampje gegeven. A je to. Koen en Julia

Marcella

Hallo Buurman en Buurman! Wij zijn gisteren met het hele gezin naar jullie show in Weert geweest, geweldig!!! De kinderen lagen echt in een deuk en voor de ouders is alleen al een zaal vol schaterende kinderen super om mee te maken. Bedankt voor de leuke middag!
Groeten, Kris, Billy, Jacques en Marcella

Timo

Beste buurman en buurman

Hoelang duurt de voorstelling ?
Ik heb kaartjes voor 18 dec. in HIlversum

Ik hoor graag van jullie

Buurman

Er is natuurlijk maar één echte @buurman :-)

Agaath en Luc

Zondag 24 november in Alkmaar was ik met kleinzoon Luc van 3 1/2 jaar in de Vest.
Wat een grandioze voorstelling, Luc heeft zich rot zitten lachen.
Hij kan er niet genoeg van krijgen !
erg leuke middag geweest.
Dankjulliewel !!!!

gerritsen

Hallo buurman en buurman

Wat is de leeftijd grens ons zoontje is 2,5 jaar maar helemaal fan van julie.

Groetjes mama van Niek

Commentaar van admin
Ik denk dat Niek het al wel leuk vind. Wij zeggen vanaf een jaar of 3
FlevoMeer Bibliotheek

Buurman en Buurman,

willen jullie voorlezen bij het Voorleesontbijt op 22 januari 2014 om 9.00 uur in FlevoMeer Bibliotheek Lelystad. Voorlezen met een lekker ontbijtje voor de peuters, kleuters en ouders.
Groeten,
Gineke Fels
088-0080740

Thijmen en Danee

Hallo Buurman en Buurman,

wij zijn Thijmen en Danee en wij zijn zondag 3 november naar jullie voorstelling geweest in Deventer. We hebben verschrikkelijk veel lol gehad om alle gekke grapjes. Ik vond de appelmoesmachine geweldig! We wilden heel graag een Buurman en Buurman pop kopen van ons eigen geld, maar de poppen waren op! Wat nu? Heel graag horen wij van jullie.

Veel groetjes van Thijmen en Danee

Boris en Pelle

Hallo Buurman en Buurman, wij zijn Boris (6) en Pelle (3) en we hebben alle twee echt genoten van jullie show in Zaandam gisteren ! Gelukkig hebben we nu ook de DVD van de show.
Hopelijk tot ziens.

A Je To !! Boris en Pelle

Mama van Bowen (3jaar)

Is er ook een dvd van jullie show te krijgen?
Ben onlangs geweest, en heb iedere dag een jammerend jongetje aan mijn been hangen dat zooooo graag nog een keer wil, want hetwas zooooooo leuk!
Wellicht nog een commercieel idee als de theater tour voorbij is???

Dagmar

Wij willen ook graag een keer komen, maar wonen in het noorden. Komen jullie, buiten de data die er al staan, nog vaker in het noorden optreden?
Mvg

Schrijf iets in het gastenboek